Jouluottelussa jaossa tärkeät sarjapisteet

Kouvolalaiset koripallon ja urheilun ystävät pääsevät nauttimaan huomenna lauantaina huippumielenkiintoisen Naisten Korisliigan ottelusta Kouvottaret – ToPo täysin veloituksetta.

Joulun hengessä useat yritykset lähtivät mukaan mahdollistamaan vapaan sisäänpääsyn Kouvottarien vuoden 2021 viimeiseen otteluun. Nyt kannattaakin kaivaa tonttulakkia päähän ja tulla kannustamaan Kouvottaret voitokkaaseen vuoden päätökseen.

Itse ottelussa taistellaan erittäin tärkeistä sarjapisteistä ajatellen kevään ylemmän jatkosarjan paikkoja. Kouvottaret löytyy tällä hetkellä sarjataulukosta kuudennelta sijalta, kun ylempään jatkosarjaan pääsee viisi runkosarjan parasta. Joukkueet sijoituksilla 2.-6. ovat kuitenkin kahden voiton sisällä toisistaan ja runkosarjan viimeisellä viidellä kierroksella voi tapahtua paljon muutoksia sijoitusten suhteen. Lauantain vierailija ToPo on tällä hetkellä sarjakolmonen, joten kotiyleisön tuki Jatke Areenalla on erittäin haluttua. 

Kouvottarien päävalmentaja Joonas Frimodig ottelun alla:

ToPo on sarjan isoin joukkue, jota uusin vahvistus Bronson täydentää hienosti. Sisäpuolustuksessa sekä levypallopelissä on onnistuttava, jotta pisteet pysyy Kouvolassa.

Kouvottaret – ToPo

18.12. klo 17:00

@Jatke Areena

Otteluun vapaa sisäänpääsy

HUOM. Tapahtumassa käytössä koronapassi, joka tarkastetaan kaikilta yli 16-vuotiailta. Varaa siis mukaasi koronapassi ja henkilöllisyystoditus.