Jaiamoni Welch-Coleman Kouvottarien vahvuuteen

Kouvottaret on solminut loppukauden mittaisen pelaajasopimuksen Jaiamoni Welch-Colemanin, 25, kanssa. Kuluvalla kaudella Welch-Coleman on pelannut 14 ottelua Luxemburgin sarjassa Etzellan riveissä. Luxemburgissa tehoiksi muodostuivat 28,9 pistettä, 8,6 levypalloa ja 4,8 syöttöä ottelua kohden.

Kuluva kausi on Welch-Colemanin 3. ammattilaiskentillä ja kokemusta löytyy Irlannin ja Romanian pääsarjoista. Yliopistourallaan hän edusti täydet neljä kautta Weber Staten yliopistoa kirjauttaen viimeisellä kaudella tehoikseen 18,1 pistettä 5,1 levypalloa ja 5,2 syöttöä ottelua kohden.

“ Jaiamoni tuo meille korintekovoimaa, vauhtia ja pallonkäsittelytaitoa takakentälle. Kyseessä on erittäin liukas takamies, joka pystyy ratkaisemaan läheltä sekä kaukaa. Hän on parhaimmillaan avoimella kentällä, sekä pallonskriinitilanteissa, josta pystyy luomaan paikkoja itselleen sekä muille. Toivottavasti saadaan pelilupa-asiat kuntoon, jotta näemme hänen ensiesiintymisen jo lauantaina kotiparketilla. “

Luxemburg highlights

Lisäksi Kouvottarissa pelannut Claudia Kärnä on siirtynyt loppukaudeksi Naisten 1-divisioonassa pelaavan Joensuun Katajan riveihin. Myös Pinja Leppänen edustaa Kovottarien lisäksi loppukauden rinnakkaislisenssillä Joensuun Katajaa 1-divisioonassa.