Kouvottaret, Kouvot, Kouvot Juniorit, Intersport Kouvola sekä Adidas Finland 3-vuotiseen sopimukseen

Kouvot-yhteisö kuuluu suomalaisen koripallon eliittiin ja on yksi merkittävimmistä koripalloilun erikoisseuroista Suomessa. Uusi seurasopimus on loistava esimerkki Intersport Seurakauppa –konseptin toimivuudesta ja Adidas –tuotemerkin jalkautumisesta kouvolalaiseen koripalloon.

Intersport Kouvolasta löytyy laaja valikoima Adidaksen tuotteita kaikille aina pienimmistä harrastajista ammattilaisurheilijoihin saakka.

”Olemme erittäin tyytyväisiä sopimuksesta Kouvojen, Kouvottarien sekä Kouvot junioreiden kanssa. On meille hienoa, että Kouvot-yhteisö kantaa kolmea raitaa peliasuissaan sekä seuravaatteissaan. Yhteistyö on lähtenyt hyvään vauhtiin sekä Kouvot-yhteisön, että jälleenmyyjän Intersport Kouvolan kanssa ja haluammekin kiittää molempia luottamuksesta brändiämme kohtaan.” kommentoi Adidas Suomi Oy:n Key Account Manager Harri Halonen.

”Olemme iloisia, että pitkäaikainen yhteistyömme jatkuu edelleen yhden menestyksekkäimmän koripallo-yhteisön kanssa. Tulemme tekemään kaikkemme, että palvelutasomme on parasta mahdollista.” toteaa Intersport Kouvolan kauppias Petteri Savolainen.

Intersport Kouvola ja Adidas Finland toivottavat kaikki lämpimästi tervetulleiksi uudistuneelle Kouvot Adidas -osastolle Intersport Kouvolaan kauppakeskus Veturiin.

#kouvot #kouvottaret #kouvotjuniorit #adidas #adidasfinland #intersportkouvola #intersport #korisliiga #naistenkorisliiga #kouvola