Kaisa Kuisma tekee paluun Kouvottariin

Kouvottaret on solminut loppukauden mittaisen pelaajasopimuksen 29-vuotiaan Kaisa Kuisman kanssa. 180 senttinen laituri on edustanut Kouvottaria jo aiemmin vuosina 2020-2022. Edellinen Taret-visiitti huipentui aina hopeamitaliin asti, jolloin Kuisma kerrytti tehoikseen 27 minuutissa 8,9 pistettä, 3,6 levypalloa ja 2,2 syöttöä ottelua kohden. Kahden pisteen heitot upposivat 41,9% ja kolmen pisteen heitot 28,4% tarkkuudella.

Kuluva kausi tulee olemaan Kuismalle 10. Naisten Korisliigassa. Orimattilan Jymyn kasvatin liigataival alkoi jo 2009-2010 kaudella Orimattilalaisen Team S-Hämeenmaan riveissä. Kuisma kommentoi paluuta tuttuun ympäristöön seuraavasti: “ Liittyminen joukkueeseen kesken kauden tuo tietysti omanlaiset haasteensa, mutta uskon, että juuri tähän tuttuun ympäristöön, seuraan ja joukkueeseen on kuitenkin helpointa tulla mukaan. Täällä pääsee täysillä satsaamaan pelaamiseen, ja siitä nautin edelleen todella paljon. “

Kouvottarien kausi on alkanut hieman alavireisesti. Juttua tehdessä saldona on 10 pelistä 3 voittoa ja 7 tappiota. Kuisma avaa henkilökohtaisia sekä joukkueen tavoitteita, miten kurssi saataisiin käännettyä: “ Yskähdykset taitavat olla aika väistämätön osa urheilua. Näen nykyisessä joukkueessa paljon potentiaalia, jota ei ole vain saatu vielä ulosmitattua. Ensisijaisena tavoitteenani on, että pystyn omalla työlläni auttamaan joukkuetta saavuttamaan parhaimpansa. Henkilökohtaisesti tavoittelen, että saan onnistuneesti siirrettyä viimeisen vuoden aikana oppimani myös peliin. Mikäli tämä onnistuu, uskon pelaavani paremmin kuin koskaan aiemmin Taret -paidassa.”

Kouvottarien päävalmentaja Joonas Frimodig on mielissään tutun pelaajan paluusta Kouvottariin: “ Kaisa tuo meille leveyttä ja laatua joukkueeseen. Hän on esimerkillinen harjoittelija ja sopeutunut uuteen joukkueeseen jo muutaman viikon aikana todella hyvin. Kaisa tuo urheilullisuutta ja kokoa laitureiden sekä pelintekijöiden puolustukseen. Hyökkäyksessä hänellä on heittovoimaa ja rauhallisuutta tehdä oikeita päätöksiä saadessaan pallon. Oikein hyvä lisä meidän porukkaan.”

Jos pelilupa asiat saadaan kuntoon, Kuisma tekee paluun koti parketille sunnuntaina 10.12 kun vastaan asettuu Tampereen Pyrintö klo 17.00 MLL Areenalla.