Nikki McDonald Kouvottarien vahvuuteen

Kouvottaret on solminut loppukauden mittaisen pelaajasopimuksen 183-senttisen Nikki McDonaldin, 26, kanssa. Kuluvan kauden McDonald aloitti Kreikan pääsarjassa GAC Eunikosin riveissä, jossa tehoiksi muodostui 6 ottelussa 9 pistettä ja 5 levypalloa.

Tämä on McDonaldin 3. kausi ammattilaisena ja kokemusta löytyy Euroopasta Romanian sekä Sveitsin pääsarjoista. Tilastollisesti kovin kausi oli 2021, jolloin Puerto Ricon pääsarjassa Explosivo de Mocan riveissä syntyi 19,4 pistettä ja 10,5 levypalloa ottelua kohden.

“Nikki tuo meille monipuolisuutta, korintekovoimaa ja on hyvä levypallopelaaja. Hän on hyvin liikkuva iso pelaaja, joka pystyy meidän pelitavassamme pelaamaan sekä 4 että 5 paikkaa. Hän on hyvä kolmen pisteen heittäjä, joka pystyy haastamaan kaarelta sekä skoraamaan myös selkä kohti koria. Hänen on tarkoitus lentää sunnuntaina Suomeen, mikä antaa meille puolitoista viikkoa aikaa harjoitella yhdessä ja saada Nikki sisälle joukkueseen”, Kouvottarien päävalmentaja Joonas Frimodig kommentoi.