Re’Shawna Stone Kouvottarien ensimmäinen ulkomaalaisvahvistus

Kouvottaret on solminut  1-vuotisen pelaajasopimuksen yhdysvaltalaisen Re’Shawna Stonen kanssa.

168 senttiselle pelintekijälle tuleva kausi on hänen ensimmäinen ammattilaisena. Yliopistouran neljä ensimmäistä kautta Stone pelasi NCAA II Divisioonassa Glenville Staten joukkueessa. Kausi 2021-2022 huipentui kansalliseen mestaruuteen ja Stone valittiin II Divisioonan vuoden pelaajaksi. Kaudeksi 2022-2023 Stone siirtyi NCAA I Divisioonaan Buffalon yliopistoon, jossa syntyi tehoiksi 17,4 pistettä, 5,3 levypalloa, 3,8 syöttöä ottelua kohden.

Re’Shawna Stone ensimmäisestä diilistään ulkomaille: “Olen erittäin innoissani ja valmis aloittamaan ammattilaisurani Kouvottarissa. Odotan innolla, että saan olla kiinteä osa Kouvottaret perhettä sekä monia kokemuksia, mitä joukkue ja yhteisö tulevat tarjoamaan.

Faneille tahdon sanoa, etten malta odottaa, että pääsemme näyttämään mitä kaikkea voimme saavuttaa kentällä.

Olen periksiantamaton pelintekijä, pystyn tekemään koreja kaikilta kolmelta etäisyydeltä sekä olen todellinen johtajatyyppi. Uskon, että opimme ja hiomme jatkuvasti urheilijan taitojamme. Saavuttaaksesi parhaat tulokset, sinun täytyy antaa paras itsestäsi; Teen tätä joka päivä. Odotan innolla tapaamista ja tutustumista teihin kaikkiin. Tuomani taidot ja kokemus lisäävät varmasti Kouvottarien menestystä.”

Kouvottarien päävalmentaja Joonas Frimodig: “Re’Shawna on vahvarakenteinen pelintekijä, jonka pelissä korostuu toistuvat oikeat valinnat pallollisena pelaajana. Hän pystyy viimeistelemään hyvällä prosentilla lähellä rimaa sekä luomaan oman heiton. Hän on hyvä pelaaja avoimella kentällä ja sopii meidän ideaan, miten haluamme juosta kenttää ensi kaudella.”