Shaiquel McGruder Kouvottarien toinen ulkomaalaisvahvistus

Kouvottaret on solminut 1-vuotisen pelaajasopimuksen yhdysvaltalaisen 23-vuotiaan Shaiquel McGruderin kanssa.

185 senttiselle 4/5 paikan pelaajalle tuleva kausi on ensimmäinen ammattilaiskentillä. McGruder edusti täydet 5 kautta NCAA I Divisioonan New Mexicon yliopistoa. Viimeisellä kaudella hän tilastoi tehoikseen 13,4 pistettä, 7,2 levypalloa, 2 torjuntaa sekä 1,9 riistoa ottelua kohden. 2 pisteen heittojen onnistuessa mukavalla 60,3% tarkkuudella. Monipuolisuutta alleviivaa, että McGruder sijoittui konfferenssinsa top 10 pisteissä, levypalloissa, riistoissa sekä heiton torjunnoissa.

Shaiquel McGruder kommentoi ensimmäistä ammattilaissopimustaan: “Tahdon kiittää perhettä, ystäviä, valmentajia ja agenttia, jotka ovat kaikki olleet tukenani matkani varrella sekä mahdollistaneet kehitykseni yliopistosta ammattilaiskentille.

Haluan jatkaa kasvua ihmisenä, pelaajana ja johtajana sekä olla tärkeä palanen joukkuetta. Odotan kehittyväni vielä osa-alueilla, jotka ei vielä ole niin näkyviä pelaamisessani, jotta voin saavuttaa kaiken potentiaalin ammattilaisena lajissa, jota olen rakastanut 5. luokalta saakka.

Olen todella innoissani, nöyrä sekä kiitollinen saamastani mahdollisuudesta. Olen enemmän kuin valmis tapaamaan joukkuekaverini, valmentajat ja fanit. Kiitos valmennustiimille luottamuksesta olla osa ensi kauden visiota.

Kouvottarien päävalmentaja Joonas Frimodig tuoreimmasta vahvistuksesta: “Shaiquel on erittäin urheilullinen iso pelaaja, jonka monipuolisuus molemmissa päissä kenttää teki vaikutuksen. Hyökkäyksessä hän juoksee kenttää todella hyvin, joka sopii meidän tulevaan pelitapaan loistavasti. Hän pystyy hyökkäämään kasvot kohti koria sekä postaamalla. Puolustuksessa hän on todellinen korivahti ja pystyy urheilullisuutensa ansiosta puolustamaan oikeastaan kaikkia pelipaikkoja.”