Joonas Frimodig ja Jussi Kukkonen jatkavat Kouvottarien peräsimessä

Kouvottaret on solminut 1-vuotiset jatkosopimukset päävalmentaja Joonas Frimodigin, sekä valmentaja Jussi Kukkosen kanssa. Sama parivaljakko luotsasi viime kaudella joukkueen pronssi mitaleille, joka oli Kouvottarien seurahistorian toinen SM-mitali. Tuleva kausi on Frimodigille 5. Kouvottarien päävalmentajana ja Kukkosella alkaa toinen kausi valmentajana Naisten Korisliigassa.

Joonaksen mietteitä valmennuksesta ja tulevasta kaudesta: “Todella hyvä fiilis lähteä Jussin kanssa rakentamaan uutta kautta. Yhteistyömme viime kaudella sujui hyvin ja molemmilla on kova halu lähteä kehittämään omaa ja joukkueen toimintaa. Jussilta ei ideat lopu ja hän ei epäröi tuoda omia näkemyksiään esiin. Hän pystyy hyvin haastamaan omia näkemyksiäni pelistä ja harjoittelusta, joka on tosi tärkeä asia valmennus dynamiikassa.”

Jussin ajatuksia menneestä kaudesta, sekä katsetta kesäharjoitteluun ja ensi kauteen: “Kaiken kaikkiaan ToPon ylivoimaa lukuunottamatta sarja oli erittäin tasainen. Yksittäisissä peleissä oli ajoittain suuriakin piste-eroja, mutta lähtökohtaisesti kuka tahansa saattoi voittaa kenet tahansa. Meidän osaltamme hankala alkukausi oli osittain tiedossa jo kauteen lähtiessä, mutta ensimmäinen puolisko oli vaikeampi kuin odotin. Kevättä kohti tultaessa saimme pelitapamme sellaiseksi, jota lähdimme viime kesänä työstämään. Kausi oli siis nousujohteinen ja siitä palkintona mitali, joka asetettiin tavoitteeksi kauteen lähdettäessä.


Kesäharjoittelu on jo käynnissä ja nyt on aika kehittää henkilökohtaisia taitoja sekä fysiikkaa. Ensi kauden joukkueen rakentaminen on paremmassa mallissa kuin viime kesänä. Tämä antaa pelaajille paremmat lähtökohdat keskittyä ainoastaan harjoitteluun, kun tulevan kauden joukkue on selvä. Joukkueessa on jatkuvuutta viime kaudesta, joten mielestäni tavoitteena on vain ja ainoastaan pronssimitalin kirkastaminen.”