Taeler Deer palaa Kouvottarien paitaan

Kaudella 2018 – 2019 kovaa jälkeä Kouvottarien paidassa Naisten Korisliigassa tehnyt takamies Taeler Deer palaa Kouvolaan ja Kouvottariin. Edellisen visiitin aikana Deer tilastoi 19,8 pistettä ollen joukkueensa paras pistenainen, hän oli myös Kouvottarien paras syöttäjä 5,9 syötön keskiarvolla, joka riitti koko Naisten Korisliigan 2. sijaan.

Taeler Deer

Kuluvalla kaudella Deer on pelannut Ukrainan pääsarjassa, Superliigassa, Kyiv Basketin riveissä tilastoiden 13.1. pistettä / 2,8 levypallo /5,3 syöttöä ottelua kohden.

Taeler Deer paluustaan Kouvolaan:

 ”Olen innoissani ja kiitollinen mahdollisuudesta palata Kouvolaan, missä ammattilaisurani alkoi! On hienoa pukea taas Kouvottarien peliasu päälle ja pelata tutun sekä luotettavan organisaation ja valmentajan alaisuudessa!”

Myös valmentaja Joonas Frimodig on innoissaan tutusta kiinnityksestä:

”Taeler tuo pallollista osaamista ja kokemusta meidän takakentälle. Hän on hyvä palloskiinipelaaja, kuka kykenee ratkaisemaan itse, mutta ennen kaikkea pystyy luomaan etuja myös muille. Hienoa, että löydettiin tuttu pelaaja, kun pudotuspelien alkuun on enää kuukausi. Tämä varmasti helpottaa sopeutumista, kun ympäristö ja osa joukkuekavereistakin on tuttuja edelliseltä visiitiltä.”

Kouvottaret majailee tällä hetkellä Naisten Korisliigassa sarjataulukossa kolmantena, kun ylempää jatkosarjaa on jäljellä vielä 5 ottelua. Deer nähdään toivottavasti Kouvottarien paidassa jo lauantaina 26.2., kun Kouvottaret matkaa HBA:n vieraaksi Urhea-halliin.

TERVETULOA KOUVOLAAN TEEDEE!